Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poeta

skaleczył mnie w twarz jego ból
kiedy rymowały się nasze dusze
spijałam z wersów jego łkania
roześmiane wrzaski

potrząsałam gwałtownie słowami
żeby odnaleźć klucz do piekła
żeby jęki splamić swą dłonią
żeby potępieniem się upijać

i kiedy zasnęło jego ciało
moja dusza odżyła

3023 wyświetlenia
58 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!