Menu
Gildia Pióra na Patronite

ŻADEN Z WAS!

Skąd się biorą? Jak tak można,
żeby z dzieckiem chcieć to robić?
Jaka kara będzie dobra
by ją dać pedofilowi?

W końcu propozycja słuszna ...
lat trzydzieści ? ... dożywocie? ...
sprawiedliwość jest to dłużna
wszystkim tym zniszczonym dzieciom!

A co z resztą podłych przestępstw ...
poniżaniem czy znęcaniem? ...
Bo nie tylko zboki wstrętne
być powinny tak karane!

Każdy duży, który bije,
który za nic ma małego
tu, w tym kraju, nie powinien
mieć w wolności miejsca swego!

Mi nie chodzi tutaj tylko
o nad dziećmi się znęcanie,
ale o to mocne wszystko
wobec słabszych stosowane ...

Człowiek co człowieka niszczy
braku człowieczeństwa winien ...
tacy wy, w wolności wszyscy ...
ŻADEN Z WAS BYĆ NIE POWINIEN!

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!