Menu
Gildia Pióra na Patronite

krótki wiersz o życiu w chmurach

skąd wiatr dziś wiedział
że nie uniosę tych wszystkich myśli
rozwiał je
a przynajmniej tak powiedział

a może mi się tylko przysnił

14 052 wyświetlenia
88 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!