Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znaczenia

skąd pomysły na nazywanie przestrzeni
i udawanie, że jest bliżej w nocy
do garbatych szczytów głupoty.

czy to ważne, kto szuka bardziej?
nikt nie wiedział, że w poniedziałki
nie rozbiera się papierowych ścian z neologizmów.

53 625 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • EmilG

    2 August 2012, 06:42

    inny i bardzo dobry, ukłony