Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie pytaj mnie

Skąd, mam na dłoniach nieba ślad?
Nie pytaj mnie

Jak mogłem zgubić się wśród ulic, które znam?
Nie pytaj mnie

O czym w środku dnia potrafię śnić?
Nie pytaj mnie

Gdy wśród przechodniów nagle staje, zamiast iść
Nie pytaj mnie

57 334 wyświetlenia
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!