Menu
Gildia Pióra na Patronite

😇Dobry Wybór😇

SkÄ…d bierze siÄ™ ta wielka moc dobra ...
ja nie wiem,
lecz wolę lepiej niż w piekle być
to w niebie

i miast plugastwem i grzechem
zostać zakażony
to wolę dobro czynić
i od nikczemności zostać wybawiony.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujÄ…cych
  • Michaelowa

    4 December 2021, 15:30

    Praise the Lord! 👼

    od Moon G