Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siłę niszczącą masz jak wojna
Wkradasz się między dwa serca
Dwa ciała gorejące gubią swój żar
Niby podświadomie, lecz osiągasz cel
Zniszczyłaś wszystko, przepraszasz
Powiedzcie to obydwoje do trupa.

4793 wyświetlenia
75 tekstów
3 obserwujących
  • Gaia

    1 August 2012, 19:29

    Smutno dziś u Ciebie Berenique. Ale wiem, że jesteś waleczna :)