Menu
Gildia Pióra na Patronite

" SuperMoce "

Siłę lwa w sobie mieć
Człowiek mógłby chcieć
Herosem być w świecie dziś
Czy warto takie wizje śnić
Trudno taki orzech zgryźć
Wystarczy uaktywnić moce
SuperMoce gdy Człek w kłopocie
Wiarą i Nadzieją otulić się
Wystarczy bardzo chcieć
Kroplą Miłości zalać świat
Taką w sobie supermoc masz
W każdym drzemią SuperMoce
Kiedy ręce i serce pomocne

09.10.2022
20:40 - 20:53

281 658 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących
  • RozaR

    9 October 2022, 20:20

    O - nowa Wenus :-))