Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siła miłości.

agulka

agulka

Siła miłości zmieniła na lepsze.
Wypełnia moje serce księżycami i gwiazdami.
Nauczyłam się przenosić góry i prawie przypadkowo porzuciłam bariery.
Dla mnie już nie ma żadnych granic.
Trudno w to uwierzyć ale łatwo żyć, jeśli się zakochasz.
Jestem jaka jestem, siłą miłości.
I jestem w stanie zatrzymać księżyc w pocałunku i zmienić kierunek wiatru.
Prawie przypadkowo, stałam się właścicielem czasu.
Tajemnica tkwi w tym, że naprawdę Cię kocham.
A moc miłości uczyniła ze mnie lepszego człowieka.
Lepszego niż byłam Tak siła miłości.
Sprawia, że Życie zaczyna się zmieniać ludzie nie potrafią tego zrozumieć a przecież tak
łatwo się lata. Miłość jest sztuką siłą miłowania.

36 253 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!