Menu
Gildia Pióra na Patronite

sierpniowe wieczory mają zapach jesieni

drżąca codzienność zmienia człowieka
mimo to mało intetesuje mnie życie po śmierci
póki istnieje szansa na miłość

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    1 September 2016, 02:55

    Na jesienno- zimowe długie wieczory miłostki jak znalazł;)

  • onejka

    29 August 2016, 11:27

    słusznie

  • 27 August 2016, 23:44

    Ewa chce... kochać
    i bardzo dobrze. :)
    Ładne.
    Pozdrawiam. :))