Menu
Gildia Pióra na Patronite

STAROŚĆ

Sierpniowe słoneczniki
Są jak eksplozja żyły złota
Nie do wyeksploatowania z mądrości dobra

Jak niekończące się wesele w Kanie
A stągwi z ambrozją przedniego wina
Tylko przybywa

Niepotrzebnych dziewięć wersów

Na cud wystarczą
Trzy litery

297 721 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących