Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sielanka; śmiech, słychać ożywioną rozmowę.
Muzyka gra, zabawa trwa; wszystko wygląda tak dobrze.
Wspomnienia nie są już tak uciążliwe, łzy nie są już tak bardzo słone.

Krzyże, które dźwigali okazały się kluczami do ich Serc.
Właśnie te Krzyże były potrzebne po to, aby się spotkali.

Niby teraz to wszystko takie proste;
niech czas zatrze wspomnienie drogi w pojedynkę.

11 897 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • anna kowalczyk

    30 June 2011, 06:01

    "Krzyże, które dźwigali okazały się kluczami do ich Serc."

    ...najpiękniejszy wers wiersza Gosiu...zapadnie w pamięć..:)

    pozdrawiam...:)