Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham cię

Sięgnąć gwiazd, zatopić się w bogactwie dnia
wyjść w końcu z poczwarki i poszybować
by odnaleźć szept, który niczym Bóg
tworzy świat tak piękny, że aż brak słów
jeden szept, rozpocznie koncert tysiąca barw
niech się niesie ponad wysokość łun
niech wzbija nasze serca do lotu
niech tylko będzie szczery i bez skazy
bez kropli przymusu i zawahania
jeden szept,już wiem,
że aż tyle zmieni się
to nasze nieśmiertelne
"kocham cię"

15 883 wyświetlenia
92 teksty
21 obserwujących
  • U.A

    13 July 2010, 11:07

    Tylko nie gorąco, błagam :)

    Dziękuje, Pozdrawiam "zimno" :)

  • U.A

    13 July 2010, 11:00

    Dziękuje... :)

    Pozdrawiam...

  • Bogdan Z

    13 July 2010, 08:24

    świetnie piszesz ....że nie natrafiłem na Twoje wiersze ...