Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Taniec zmysłów "

Sięgamy po przeszłość
Zapominamy o teraźniejszości
A przecież Jesteśmy obok
Myślami dzielimy się swoimi
Tańczymy zmysłowo...
Szarość historii za nami lśni
A my przyglądamy się jej
Tańcząc teraźniejszości naszej sen
W biały, ciekawy dzień
...
Muzyka nam towarzyszem
Tanecznym krokiem idźmy przez życie.

Tobie dedykowany...
https://youtu.be/4lIlLcY3edg

03.02.2021
19:22

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!