Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siedzisz w kącie
Swojej własnej planety
Gdzie wszystko kosztuje jedynie
Sakiewkę bezużytecznych myśli

I mówisz do gwiazd
Lecz Twoje światło jest inne
One świecą dla twojej planety
Ty świecisz dla nich wszystkich

Kto będzie świecił dla Ciebie?

Rozejrzyj się
Wszystko zatacza koła
Tworząc zaledwie mgliste przeczucia
Które każdy ogląda
Jak ten nudny film
Jedynie by zobaczyć
Co będzie dalej

Ale nic się nie dzieje

Więc czekasz
Wciąż czekasz

8025 wyświetleń
86 tekstów
68 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!