Menu
Gildia Pióra na Patronite

W pełni westchnienie

Siedzisz przy mnie nago.
Harry Styles śpiewa.
Widzę piękne ciało,
które przywdziewa
Aksamit jasnej skóry.
Twój zapach, jak wędrówka
przez łagodne góry,
Bóg z radości utkał.
Ocierasz się biodrem o mnie
i słuchasz w sieci beatu.
Patrzę jak Twoje dłonie
Szepczą "znów mnie przytul".
Poszarpany, zbity, oszukany,
Leżę oddechem falując
A uśmiech, jak paw zakochany,
Granic nie potrafi ująć.

42 057 wyświetleń
582 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!