Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadajesz sensu

Siedzisz koło mnie,
wreszcie szczęście mnie spotkało.

Twoja bliskość,
przepełnia moje serce.

Każde Twoje słowo,
jest rozkoszą dla moich uszu.

Każdy Twój gest,
radością dla moich oczu.

Każde Twoje spojrzenie,
inspiracją dla mojego serca.

Teraz rozumiem dlaczego,
dlaczego mojemu życiu
brakowało tego czegoś
...lub kogoś.

Kolejny tekst mający "historię".

11 999 wyświetleń
65 tekstów
27 obserwujących
  • Piłkareczka*

    26 May 2010, 18:44

    Dużo emocji w Twoich słowach :) Pozdrawiam.