Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 30 November 2022

niewidzialny pokój

siedzimy między tobą a mną
gryzie nas proces starzenia się
i popękane ściany miasta

losowo między kartkami
mruczą koty
w nieziemskich kolorach
płynie księżyc

na pryczy między gwiazdami
kochają się wiersze
poeci żyją w skrócie

miasto gaśnie
nasze ciała świecą przykładem

27 459 wyświetleń
321 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!