Menu
Gildia Pióra na Patronite
żyjmarzeniami

żyjmarzeniami

Siedziała sama na pustym, miękkim fotelu.
Smutek był w każdej łzie spadającej z jej bladego
policzka. Osamotnienie stało nad nią torując drogę powrotną
nadziei. Nienawiść szeptała jej słowa, które wypowiedziane
siały w jej sercu agresje.Ona jednak siedziała i pomimo okrutnego
dla jej duszy towarzystwa nie zwracała na nic uwagi.
Przez cały czas ogrzewała ją wiara, która zaszyła się w małym,
cieplutkim kominku będącym ostoją dla jej rozemocjonowanego,
młodego serca.

9243 wyświetlenia
92 teksty
26 obserwujących
  • MoniTka95

    4 November 2010, 18:24

    Powinnaś ten tekst zamieścić w wierszach , tutaj mamy cytaty ;-)
    Pomijając to , masz ogromny talent , nie zmarnuj go proszę!!