Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziewczyna z niebios

Siedziała nad brzegiem jeziora ,był jeszcze wczesny ranek.Kiedy jeszcze unosiła się mgła zimna woda delikatnie ciągnęła jej sukienkę .Siedząc tak jak ten anioł z dłoni do dłoni przesypywała piach.A czy była aniołem?Musiała być bo gdy na nią patrzył ukazywało mu się niebo.

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!