Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cynizm...

siedział cynizm
w oddali w szatach
niewidzialnych
mocno wyuzdany
za ciężką zasłoną pruderii
kołysał się cynizm
on bujane fotele lubi...

21 819 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
  • Senqa

    17 September 2011, 22:04

    Ja mialam bujany fotel,ostatnio.Stary zimy lata wiosny na tarasie az w koncu wstawajac z niego zapadl sie.Szkoda.
    Wiec bujane dlugo zyje,lecz nie wiecznie ;)

  • marka

    17 September 2011, 21:51

    A może cynizm cierpi na chorobę sierocą?
    Ciekawy wiersz, jak fraszka