Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatki

siedzi człowiek przy stole
z białą gorączką na czole
i je pączki

zerwane wprost
z prozaicznego drzewa

ich piękno i gorycz
zdumiewa

4542 wyświetlenia
89 tekstów
5 obserwujących
  • 20 February 2020, 15:03

    jeszcze żadnego dziś nie jadłam

  • one drop for all

    20 February 2020, 04:27

    tez tak mam :)

    jak napisze literalnie to inni odpisuja poetycznie
    i odwrotnie

  • Trzykropek

    19 February 2020, 20:32

    E, chyba da się takie pączki strawić :P

  • 19 February 2020, 20:22

    forma ciekawa, pączki niestrawne