Menu
Gildia Pióra na Patronite

siedzę w króliczej norze
nie dotyka mnie trawa

miała na imię Alicja
wyrwała się z waszych oczu
zakręciła sukienką
i utonęła

wróciłam do drzwi
zamykających przepaście
połknęłam truciznę
i poczułam oddech

miała na imię Anastazja
zabłądziła w ogrodzie
nieskończonych snów
uroiła ciąg dalszy
i uwierzyła

Merry była dziwną dziewczyną
Merry robiła problemy

chcieli ją nakręcić złotym kluczem
i złamać słowa
których już nie wypowiedziała

Merry była dziwną dziewczyną
miała porcelanową twarz
z pękniętym oczkiem

zakryli ją prześcieradłem
by ukryć czarną pustkę

kazali połykać pigułki
by spała w pustych ramionach
własnych urojeń

w Merry pękło szkiełko
i skaleczyła palec
poplamiła sobie twarz
wycierając zimne policzki

wyciągnęli ją za włosy
z króliczej nory

ona powiedziała że Merry jest niezrównoważona
i przytuliła do piersi

Merry jest Alicją
Merry jest Anastazją
Merry stara się być dla ciebie mamo...

Shinedown- Her name is Alice
30 second to mars- buddha for mary

97 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!