Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozklejone, czyli luźne myśli

Siedzę sobie na głowie
Gdzie gnieżdżą się
Sójki
Za "może" oddałyby
Zachód, którego szkoda

Patrzę na stopnie
Gorące schody do
Nieba
Dopiekła mi
Droga nie po drodze
Tanio wyszło...

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!