Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepamięć

Siedzę patrząc w dal
dlaczego nie wiem
po prostu tak jest
Ani ptasi śpiew
szelest drzew
nie weseli już nie.
Usiadł ptaszek śpiewa
a wysokiej trawie
mała stokrotka śmieje się
cóż z tego ...
czy już nic nie
rozweseli martwych serc.
Gdzie ten świt
w którym uśmiech
budził, by żyć .
W oddali widzę cień
co o tęsknocie mówi
i radość płynącej w ciszy
śląc ją przez ptasi śpiew
melodią nuty pozbieram
okruchy rozsypane
w niepamięci mojej
utopione by zapomnieć
i odejść z tond...

Dedykowane ...

http://www.youtube.com/watch?v=skk9vfoUJXc

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    3 October 2012, 15:59

    Dziękuje pozdrawiam :))

  • 3 October 2012, 15:32

    ładne, pełne czułości
    pozdr.