Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytanie

Siedzę na plaży osnutej mgłą zapomnienia
z ciszy zrodzonej z uczucia przybywają krople wspomnienia
stoję teraz na krańcu ziemi, sam pośród popiołów życia
szukam metody na dalsze losy mego bycia
z nadzieja że przyjdzie mi wzbić się w przestworza
i nie spaść jak Ikar w odmęty morza
szukam czegoś, co zdusi fobie istnienia
lecz...czy to gdzieś tam jest lub tego nie ma
niech ktoś do cholery odpowie
na pytanie, które dręczy
pokolenia...

15 885 wyświetleń
92 teksty
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!