Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siedzę i słucham,
Tylko ciszy szukam,

Rezonuje od gwiazd daleko,
Obija się o mnie lekko,

Ona weną,
Nieco senną.

4591 wyświetleń
57 tekstów
2 obserwujących
  • fyrfle

    22 October 2018, 07:01

    Cisza,która nie inspiruje do radości jest obcowaniem ze śmiercią.

  • Naja

    21 October 2018, 21:01

    Jakoś tak z kobietą mi się skojarzyło...
    Ładne :-)