Menu
Gildia Pióra na Patronite

jutrzejszy dzień w naszym sercu

Siedząc w korytarzu
rozważamy
sens bycia tu
w tym miejscu
o tej godzinie

W nocy spadł śnieg
wyostrzając kontury dachów
okleił palce drzewom

Ciężkim brzuchem ku ziemi
dąb obolały leży po wietrze
wrona nad gniazdem zawodzi
kracząc w kryształowe powietrze

marka 2011r

127 803 wyświetlenia
1426 tekstów
95 obserwujących
  • 23 April 2010, 13:42

    Piękne spojrzenie w przyszłość swojego serca. Pozdrawiam