Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Siedząc po cichu
Sekundy licząc
Na koniec dnia czekam
O mroku myśląc

Siedząc w ciemnościach
Na światło patrze
Wsłuchuję się w krzyk myśli
Myśląc o naiwności

Siedząc w samotności
Myślami Cie przytulam
Patrzę na Ciebie ślepo
Myślą o tym co minęło

8306 wyświetleń
39 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!