Menu
Gildia Pióra na Patronite

Corpus

Siedząc
Na wilgotnym łożu
Baldachimie,
Pachnie
Ciotka przypaliła własną dumę

Zagrał stary fortepian
Właściwie zagrzmiał
Errata musi być

Na obrazie
Kobieta upuściła
Trochę godności
Zwymiotowałem
Jej nagością…

2000.07

15 296 wyświetleń
150 tekstów
72 obserwujących
  • Myffa90

    26 January 2011, 12:34

    Surowość wiersza genialna.

    od Vort
  • Vort

    25 April 2010, 22:22

    Dzięki. Dawne czasy...

  • 25 April 2010, 13:12

    Aż słów zabrakło w polskim języku... Po prostu piękny...