Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inni

Siedzą przybici siedzą do krzeseł
Patrzą i widzą widzą i patrzą
Terapia wstrząsowa kawa zbożowa
Patrzą i widzą siedzą do krzeseł

Rachunek liczony wynik zniszczony
Terapia wstrząsowa bajka głodowa
Chodzą leczeni leżą szaleni
Klamki wrażenia ściany bez cienia

Białe fartuchy żółte poduchy
Producent nieznany - ostrożnie szkło!
Pomysły hipnozy testy diagnozy
Licencje doktorzy szybkie odnowy

Program sprawdzony udowodniony
Skutków ubocznych brak
Siedzą przybici siedzą do krzeseł
Patrzą i widzą widzą i patrzą

1947 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!