Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siedem

siedem dni obłędu
od kiedy z walizką poszedłeś
w świat beze mnie
półmrok panuje
i nie tylko w holu
a rozpacz się wdziera
w szczeliny okna
...wieczny przeciąg...
przyjdź wróć wtargnij
z powrotem
zdmuchnij kurz z serca
korytarz chce słyszeć twe kroki
a ja /kochanie wróciłem/

siódma kawa stygnie...

5921 wyświetleń
86 tekstów
19 obserwujących