Menu
Gildia Pióra na Patronite

*oczyszczenie*

siebie odnalazłam
w anielskich ramionach

w majestacie niebiańskiego posłańca
dusza oczyszczona

na ziemię sfrunął
by zgładzić smutek
i szeptem przypomnieć
że ten Ktoś na górze
kocha nas bezwarunkowo

bielą swych skrzydeł rozjaśnił mrok
piórami łzy otarł
i moje serce przetopił na diament,
który co dzień w kieszeni noszę,
by dzielić się nim z tymi, którzy nie mają tak wiele jak ja
bo mam dłonie dwie
by wyciągać z piekła bliźnich mych
chwytać ich mocno
i ku górze ciągnąć gdy spadają

13 816 wyświetleń
144 teksty
14 obserwujących
  • PainWithoutLove

    28 August 2015, 13:36

    Dziękuję :) pozdrawiam! :)

  • Cris

    27 August 2015, 13:33

    Piękny, bardzo...
    Pozdrawiam Incognito :)