Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zatraćmy

Siądź koło mnie
bo gdy ta chwila przeminie
zniknę

Połóż dłoń swą
drżącą z nadmiaru emocji
na moim ramieniu
a zamilknę

Opowiadaj o troskach
o bólu i złości
Zatraćmy się w miłości

24 wyświetlenia
1 tekst
12 obserwujących
  • 20 April 2016, 06:25

    Ciekawy.