Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wolność

Siadając na ławce poczułam jeszcze zapach dymu obok spadającego liścia
Z papierosa w opuszkach kobiety
dwa metry dalej
Próbowałam zasłonić bardziej swoje uda
Żeby ktoś nie pomyślał że jestem hmm
Nieładna
Niepasująca
Gruba
Ale po chwili stwierdzam że tego nie potrzebuję Nie potrzebuję mieć wrażenia
Że cały świat jest przeciwko mnie
Skoro to ja mogę być przeciwko światu
I kochać swoje grube uda

9672 wyświetlenia
135 tekstów
1 obserwujący
  • 18 September 2019, 21:44

    Możliwe jest tylko, że się uda, albo się nie uda.
    Uda mogą być piękne, seksowne i... Yagi-Uda, nie ma innych.
    Pozdrawiam. :))

  • sprajtka

    18 September 2019, 20:46

    bardzo mi się podoba;)

  • 18 September 2019, 18:18

    Dziękuję bardzo i tak, to był celowy zabieg