Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wagary...

Siadając w pociągu
uwielbiam te uczucie
kiedy pozostawiam
cały syf za sobą

Ciesząc sie w duchu
że jeszcze potrafię
zrobić sobie wagary
od codziennego życia

Karmiąc się chwilami
bądź przypadkowymi
ludźmi spotykanymi
na ostrym zakręcie...

06.10.2016

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • krysta

    7 October 2015, 09:22

    podoba się wiersz...taka odskocznia...
    pozdrawiam Aniu na dobry dzień ;)

  • Pechowa_

    6 October 2015, 21:43

    Wiec chwilowo moja wiedzę zostawie za sobą;)
    I skorzystamy wspólnie z tych moich wagarów:) co Ty na to :)?

    ;)!

  • Jerryk

    6 October 2015, 21:38

    Spodziewałem się takiej propozycji miła Aniu :) Ale czy moje kości wytrzymają ciężar wiedzy ? ;)

    Wolałbym też na te wagary powędrować. Pozdrawiam miło ;)

  • Pechowa_

    6 October 2015, 21:33

    Jerryku jak chcesz to Ty możesz ponosić :)

    Pozdrawiam z uśmiechem!

  • Jerryk

    6 October 2015, 21:31

    Wagary ? Nieładnie :) To konduktor będzie książki nosił ? :)

  • Pechowa_

    6 October 2015, 20:50

    Hehehe Gapcia ze Mnie :)!

    Ale kurczę zapraszam Kochana!

    Liczę, że to będzie przystojniak !

    Ściskam!!

  • OGRODY-MARZEŃ

    6 October 2015, 20:43

    Oj, to Ani pociąg już wjechał na tory 2016 roku ;-P
    Oby konduktor był miły i przystojny ;-P

    Wsiadam z Tobą ;-P