Menu
Gildia Pióra na Patronite

serdecznie
wszystkich przepraszowuję
jeśli ktoś
mnie czasem czytuje

straciłem radość
z dnia codziennego
nie tak dosłownie
acz coś wokół tego

jesień od zawsze
najmilsza mi była
póki jedna z dam ludzkich
się była zjawiła

jesień mi teraz
taką zwyczajną jest marą
zwykłą
codzienną
i szarą

zachwycam się innymi
aspektami życia
głosem ukochanej
i sposobem bycia

wybaczcie mi ci
którzy w jesiennych
gustujecie opisach
nie wiem czy się pojawią
więcej w moich opisach

6950 wyświetleń
58 tekstów
18 obserwujących
  • kuloodporna

    28 November 2020, 22:21

    Albo o Zimie ...choć mroźna to dama ale w biel Panny Młodej jest ubrana.....:)))