Menu
Gildia Pióra na Patronite

Upadek serca

Serce rozdarte miłością zakazaną,
brunatna krew na betonowe schodki.
Serce, Ty zdrajco!
Upodlone plany Anioła… I upadek...
Z raną wyżartą przez toksyczność miłości.
W kałuży krwi utopiona biel szat.
Serce, Niemędrzec!
Nie dało żyć, winą nieskalane.

5676 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
  • Yankes

    2 March 2018, 17:21

    Jak dobrze to czuję... !