Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaciel

Sercem zawsze blisko
Trudną prawdę w oczy powie
Lojalny
Szczery
"Stop!" - mówi obmowie
Pocieszy
Da nadzieję
Poda chusteczkę
Bezinteresowny
Zjadł z tobą soli beczkę
I choćby nie wiem co
Wbrew wszystkiemu
I wszystkim na przekór
On zawsze jest
W nim sto procent
Człowieka w człowieku

57 050 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!