Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Cud kolejnego narodzenia "

Serce w Twoich skrzydłach
Pieszczone czasami
Nadziejami Błękitu bije
Łza po policzku spływa
Ta czysta - prawdziwa
Uśmiech w kącikach ust
Dobrze już...Lepszy czas?
Anioł kolejną szansę daje?
Cierpienia nie ukrywa
Osuszyć łzę potrafi
Rozpala wiarę w lepszy dzień
Przytula mocno marzenia
Pozwala wierzyć w cud istnienia
Cud kolejnego narodzenia

Anioł ma tyle do zrobienia
Dziękuję.

15.08.2020
04:30

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!