Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka

Serce umęczone
niczym uciekający przed czasem sprinter
Myśli przemyślane co do jednej
możliwości
Sposobności odłożone
na później
Bo jeszcze będzie okazja
W głowie pustka
tylko mrzonki
Fantazje wciąż o Tobie

24 176 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!