Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce ty moje najukochańsze
Po raz kolejny cię składam w otchłani duszy
Śpij, lecz już nie śniej o słodkich pragnieniach
Niech sen twój wszystko zagłuszy

Czyjąś obecność i dotyk
Słowa delikatnoścì jak szal otulające
Spełnienie spokojem pachnące
Jak kwiat paproci oczom rozumu nie zrozumiały

Nie moge dalej łudzić cię nadzieją
Że jestes najważniejsze
Bo wszystko wokół spłonęło doszczętnie
Niczego tobie nie zostawiając

Wraca więc ciało do szarego świata
Bedzie szło dalej krok po kroku
Nie patrząc w przeszłość, nie widząc przyszłości
I dojdzie gdzieś...oby nie do duszy mroku

1205 wyświetleń
12 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!