Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Serce Twe "

Serce Twe
Toczy grę
Boisz się
Dobrze wiem
Szacunek sława
Wygrana sprawa
Tego chcesz?
Grasz nieuczciwie
Chcesz bym...
Poddała się...
Walczę - trwam
Tańczę - gram
Poddaję się
Odpowiedź znasz
Uczciwie grasz
Uczciwie gram
Więc grajmy
TrwajMy

26.08.2021
23:15

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących