Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzięki Wam - Kobiety

"Serce trzeba mieć twarde",
żeby móc na tym świecie żyć...
Ale o tym, Wy dziewczyny,
nie chcecie wiedzieć nic.
Prowadzicie nas upartych,
cierpliwie do nieba bram,
i jeśli serca nam miękną z czasem,
to właśnie dzięki Wam.

3229 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
  • Berenique

    8 March 2010, 13:26

    Podoba mi się. I to jeszcze w Dzień Kobiet taki wiersz. Miło coś takiego usłyszeć. :)