Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Bezkształtne

"Serce szuka odpoczynku
miejsca,w którym niebo
spadnie w twoje ramiona"

Girlandy uczuć unoszą
sie w powietrzu,więdną

laleczka z porcelany już
nie tańczy ,smutnym
brzmieniem trąca
struny duszy

pusty imbryk drży
z zimna ,stygnie
jego oczy błyszczą
kiedy ona patrzy

zamknięte usta parują
serce nabiera kształtu
między dwoma słowami
ukryta niewinna miłość.
https://www.youtube.com/watch?v=S7qZRbbfraw&ab_channel=2CELLOS

65 489 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących