Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniec

Serce strącone z dłoni
bólem nienawiści
karmi
nienasycone oczy
zamknięte
w półuśmiechu usta
napełnione
zdradą serce.

2700 wyświetleń
54 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!