Menu
Gildia Pióra na Patronite

życzenie

serce ściśnięte pustką odległą
zatopionego w tęsknocie wraku
tamtych uczuć
gdzie jak dzieci bawiły się mysli
beztrosko patrząc w przyszłość
teraz
bez nadziei kropelki
uciekamy
przesiąknięci do kości
martwym spojrzeniem losu
z ostatnim na ustach
życzeniem śmierci

16 715 wyświetleń
194 teksty
73 obserwujących
  • słoneczniki

    14 May 2012, 20:29

    Choć w mrocznym tonie to działa na mnie...