Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozczarowanie...

Serce rozgrzane
do czego się rwiesz
Nie da Ci szczęścia
kto zimny jest
Nie da Ci szczęścia
kto smutku nie rozumie
Nie da miłości
bo kochać nie umie

1045 wyświetleń
18 tekstów
4 obserwujących
  • misiek45

    6 March 2013, 12:51

    Bardzo ładny tekst-pozdrawiam miło :)

  • awatar

    6 March 2013, 10:09

    b.ładne