Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce rozgrzane
do czego się rwiesz
Nie da Ci szczęścia
kto zimny jest
Nie da Ci szczęścia
kto smutku nie rozumie
Nie da miłości
bo kochać nie umie

1045 wyświetleń
18 tekstów
4 obserwujących
  • misiek45

    12 March 2013, 21:01

    Maleńki wiersz a ileż ma w sobie treści ,świetny-pozdrowionka na dobranoc:)