Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie mogę

serce nigdy nie odda
choć rozum nalega zawzięcie
ciało żyje dotykiem
dłoni dających ukojenie

w sercu wyryło się miejsce
to mój błąd, moje niedopatrzenie
kim jesteś że nie dajesz o sobie zapomnieć
choć z taką łatwością potrafiłam
zapomnieć o sobie

nie mam siły udawać
więc i Ty nie wymagaj ode mnie za wiele
znowu przyszło mi płakać
więc wybacz
nie jestem w stanie
być Twoim przyjacielem

13 129 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących